Verhuizen in ... Hoorn

Proclaimer verhuizenhoorn.nl

verhuizenhoorn.nl is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. We doen er alles aan om de site zo actueel mogelijk te houden. Indien u feitelijke onjuistheden tegenkomt, vragen wij u vriendelijk dit ons te melden. Onze gegevens staan onderop deze pagina.

Alle informatie die u ons verstrekt, wordt vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

Privacy Policy

Persoonsgegevens
Om u in staat te stellen een email met aanbiedingen van bedrijven te ontvangen, is het noodzakelijk dat u een aantal persoonsgegevens invoert. Deze website verwerkt alleen de NAW-gegevens die u zelf verstrekt. De website bewaart uw gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk om de doelen te realiseren waarvoor u uw gegevens heeft verstrekt.

Delen met anderen
De gegevens die verstrekt worden op deze website zijn uitsluitend bestemd voor het functioneren van de gratis en vrijblijvende service aan u en worden uitsluitend doorgezonden aan bedrijven die u een aanbieding kunnen doen toekomen. Geef ГГn keer uw wensen aan en ontvang ГГn email met speciale aanbiedingen van de bedrijven. Het is gratis. U zit nergens aan vast.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Indien u uw gegevens wilt inzien, laten wijzigen of verwijderen kunt u daarvoor een verzoek sturen aan info@mondial-movers.nl

Beveiliging
Deze website respecteert de privacy van de bezoeker en neemt de wettelijke bepalingen dienaangaande zorgvuldig in acht. De website garandeert de bescherming van de privacy van haar bezoekers en gebruikt geen cookies.

Wijziging
Deze website is eigendom van Mondial Movers en houdt zich het recht voor het privacy beleid te wijzigen.

Verhuizers uit de Regio

Actueel

Loading tweets ...

Erkende verhuizers

Erkende Verhuizers Als u kiest voor de Erkende Verhuizer, kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Iedere Erkende Verhuizer voldoet aan alle eisen die zijn opgelegd door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. De Erkende Verhuizers worden regelmatig getoetst op aspecten die te maken hebben met kwaliteit, milieu en veiligheid door een extern bureau. De eisen zijn vastgelegd in een erkenningsreglement welke is op te vragen bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers.